Sinterklaaswedstijd Marliepje

Gepubliceerd op 15 november 2023 om 09:39

Hoor wie klopt daar, kinderen? ‘t Zijn de Sint en Marliepje, met een prachtig pakje om uit te delen! Een schattig schilderij van Marliepje en haar vriendjes van maar liefst 30 op 40 cm. Dit schilderij doet wonderen en is super leuk in een baby- of kinderkamer!

Marliepje geeft een schilderij weg van 40 op 30 cm!

Wil jij kans maken op deze leuke Giveaway? Snel zijn, is de boodschap: deze Giveaway loopt van 15 november tot en met 7 december 2023, middernacht! Hoe kan jij winnen?

TEKENING VAN ANKE BITS

Hoe kan je dit schilderij winnen?

Bij elke bestelling (boek of kaarten) die tussen 15 november en 6 december online in onze webshop wordt geplaatst zullen wij automatisch 1 lotje met een nummer aan uw pakje toevoegen. Uit al de uitgedeelde nummers zal één winnaar getrokken worden. Wij zullen de winnaar persoonlijke en via onze Sociale media op de hoogte brengen! 

Wist je dat...

! Je bij aankoop van het boek Klasvlinders 5 wenskaarten gratis ontvangt? (Actie geldig tot 30/11/2023)

! Wij dit jaar super toffe kerstpakketten gaan samenstellen in een originele kerstzak, die recht onder de kerstboom kan! Ideaal als cadeau voor kinderen, kleinkinderen, neefjes & nichtjes, vriendjes....

! Wij ook dit jaar weer op de Kerstmarkt van Vremde staan. Deze gaat door op 17 december vanaf 14u, op de Dorpsplaats, 2531 Vremde. Hopelijk tot dan!

 

Reactie plaatsen

Reacties

CINDY VAN ROY
6 maanden geleden

doe graag mee

Lander Joos
6 maanden geleden

hallo ik schaak graag, ik ben 12 jaar en wil graag een boekje winnen