Marliepje in een nieuw jasje!

Gepubliceerd op 25 oktober 2023 om 13:58

Een jaar geleden stortte ik mij in een heel nieuw avontuur. Ik bracht mijn eerste kinderboek Klasvlinders uit! Een verhaal over een schattig muisje dat de meest gekke en hilarische avonturen beleeft. Een muisje dat door mijn mama tot leven werd geroepen in mijn kinderjaren. 

Elke avond voor het slapengaan vertelde ze een zelfbedacht verhaaltje over Marliepje, Miepje voor de vrienden!  

Ik droomde er al lang van om deze verhaaltjes te bundelen dus schreef ik me in op de Academie te Mortsel waar ik les kreeg van schrijfster Runa Svetlikova. Tijdens deze periode werd mijn mama ziek. Ze heeft hard gevochten tegen een agressieve kanker maar verloor spijtig genoeg de strijd kort voor Klasvlinders uitkwam. Ze had heel graag de bladeren papier door haar vingers laten glijden. Marliepje ligt mij heel nauw aan het hart. Daarom wil ik dat alles goed aanvoelt en heb ik besloten om nog een keer te springen. Niet alleen door een nieuw verhaal te schrijven, maar ook door Marliepje en haar vriendjes in een heel nieuw jasje te steken. Ik kies bewust voor een nieuwe samenwerking met Carola Van den Wijngaert. Zij is een geweldig illustrator en bezit het talent om al tekenend de karakters in een verhaal tot leven te brengen. Hier zien jullie alvast een voorproefje van de nieuwe vormgeving van de 3 hoofdpersonages. Natuurlijk moeten de details nog verder uitgewerkt worden, en zal Marliepje weldra ook haar brilletje terugkrijgen! Ondertussen werken we fijn verder en zal ik regelmatig nieuwtjes posten! Mijn 1ste boek Klasvlinders, welk ik koester, zal verkrijgbaar blijven. Verwachte datum Regenboogdromen: voorjaar 2024 -x- 

Reactie plaatsen

Reacties

Vertongen Veerle
7 maanden geleden

Zijn er ook knuffels van verkrijgbaar? Zou leuk zijn voor mijn metekindje die bijna jarig is.

Peter
7 maanden geleden

Leuk wat je allemaal doet Nancy. En ook steeds een homage aan je mama...
Inderdaad, mocht je er knuffels van laten maken, een mooi geschenk voor Elliot.